Worktube er alltid gratis å bruke for kandidater.

Worktube har en gratis versjon for bedrifter. Den inneholder alt som gjør Worktube fantastisk og som gjør at bedrifter vil spare tid og samtidig øke kvaliteten på ansettelsene.

I løpet av høsten 2017 vil det bli introdusert en Premium versjon som vil inneholde attraktive tillegg, men fortsatt til en svært fordelaktig månedspris.

Når du velger å bemanne eller leie medarbeidere gjennom Worktube, vil bedriften bli fakturert avhengig av den lønn som er avtalt. Worktube sin automatiserte bemmaningstjeneste vil være prisledende. Lønnsfaktoren som faktureres vil du finne når du gir tilbud om innleie til en kandidat.