Gratulerer! Du har blitt varslet via epost eller i Iphone appen om at en arbeidsgiver ønsker å gå videre med din søknad ved hjelp av et Robotintervju.

1. Klikk på linken i eposten, eller på Start-knappen oppe til høyre på stillingen:

2. Les informasjonen om Robotintervjuet og klikk på Start når du er klar.
Tips: Sørg for at belysningen er god, og ha lys foran deg og ikke bak, slik at ditt ansikt er godt opplyst.

3. Besvar spørsmålene ved hjelp av video (eller tekst om det er spesifisert slik). Klikk på Spill inn svar. Du har 1 minutt på å besvare spørsmålene, og du kan spille inn på nytt så mange ganger du ønsker.

4. Klikk på Fullfør når du er fornøyd. Du vil få så se en bekreftelse på at intervjuet er sendt inn.

Lykke til!