Å opprette et Robotintervju kan gjøres veldig raskt som følger:

1. Klikk på knappen - Opprett Robotintervju oppe til venstre.

2. Skriv og evt. spill inn spørsmålet du ønsker at kandidatene skal svare på. Du kan velge å stille spørsmålet også med video. Velg om kandidaten skal svare med video eller tekst.

3. Legg til flere spørsmål om ønskelig, og klikk Lagre.

4. Velg så de søkerne du ønsker å invitere til Robotintervju ved å klikke av i firkanten til høyre, og så klikke Invitèr til Robotintervju.

5. Se gjennom Robotintervjuet som du laget sist og klikk Lagre og Send

Det er alt. Invitasjon sendes automatisk til de du inviterte, og svarene vil komme fortløpende inne på profilene. Du vil ha en oversikt der over hva som er status på Robotintervjuet.